Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prevozi za starejše v Društvu upokojencev
Društvo upokojencev
Prevozi za starejše v Društvu upokojencev
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
26.11.2023 21:42

Prevoze starejših v naši občini izvaja ekipa dvajsetih upokojencev: prostovoljci vozniki in prostovoljci logistiki. Od aprila leta 2018 so 1300-krat peljali starejše po nujnih poteh (k zdravniku, zobozdravniku, na fizioterapijo in po uradnih poteh na območju Koroške).

Ivanka Mori Stanko Novak

Prevozi so namenjeni starejšim, ki živijo doma sami in nimajo lastnega prevoza. Seveda pomagamo tudi starejšim, ki so v času obiska zdravnika doma sami, ker so otroci ali drugi sorodniki v službi.

Če potrebujete prevoz, ga, prosimo, rezervirajte vsaj tri dni prej na klicno številko 040 548 474. Oglasila se bo prostovoljka, upokojenka in se z vami dogovorila za termin prevoza. Če vam termin pri zdravniku odpade, čimprej sporočite na zgornjo klicno številko. Pri pogovoru je pomembno, da poveste tudi, če imate gibalne ali kakršnekoli druge težave in potrebujete spremljevalca, kajti vozniki se morajo posvetiti izključno varni vožnji. 

Hvala Občini Dravograd, Krajevni skupnosti Dravograd in ZDUS, da moralno in finančno podpirajo izvajanje našega programa Starejši za starejše in tako lahko s skupnimi močmi poskrbimo za humanejšo skupnost. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda