Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zimska šola v naravi
OŠ Dravograd
Zimska šola v naravi
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
16.02.2024 12:14

Učenci 6. razredov OŠ Neznanih talcev Dravograd so se skupaj z učitelji od 5. do 9. februarja udeležili Zimske šole v naravi v  RTC Trije kralji na Pohorju.

Nataša Kamnik

V ponedeljek zjutraj smo se z avtobusom odpeljali novim dogodivščinam naproti. Aktivnosti so potekale vsak dan po vnaprej določenem urniku. Po zajtrku je sledilo pospravljanje sob in odhod na smučišče. Med zasluženim odmorom smo popili čaj in se okrepčali ter nadaljevali s smučanjem do kosila. Po kosilu smo imeli obvezen enourni počitek. Popoldanske urice so potekale v naravi (pohod, športne in družabne igre) in v učilnici, kjer so se pridno učili geografijo, naravoslovje, slovenščino, angleščino in matematiko. Hkrati smo se pripravljali na proslavo ob kulturnem prazniku in jo tudi odlično izpeljali s pesmijo, plesom in recitiranjem Prešernovih pesmi. Zvečer smo se igrali družabne igre in na bowlingu  merili svoje moči. Kmalu se je dan prevesil v noč in čas je bil za zaslužen nočni počitek. V četrtek so tekmovali v veleslalomu in vsi osvojili priznanje za uspešno opravljeno tekmovanje. Domov smo se vrnili zdravi, veseli in polni prijetnih vtisov ter novih prijateljstev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda