Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Otroško rajanje pritegnilo množico obiskovalcev
Za mlade
Otroško rajanje pritegnilo množico obiskovalcev
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
19.05.2024 21:32

Na sončno soboto, 11. maja, se je med 10. in 18. uro na travniku pri Gasilskem domu pri dvorani Špic D odvijalo Otroško rajanje, zabava za otroke.

Jure Jurkovič

Ekipa Tattoo art Jurrek je s sodelovanjem gasilcev PGD Dravograd pripravila resnično pestro dogajanje, kjer so lahko uživali otroci od blizu in daleč. Skozi ves dan so našteli kar tisoč obiskovalcev! S pomočjo donatorjev in sponzorjev so lahko otroci brezplačno uživali v igranju na kar šestih napihljivih gradovih, gasilci so pripravili pena party in poligon, z dvigalom najpogumnejše dvigali kar 32 metrov visoko, vsi otroci pa so se lahko okrepčali s slastnimi miškami in sladoledom Kavarne in slaščičarne Dravograd. Svojo kreativnost so lahko pokazali v ustvarjalnih delavnicah ali si poslikali obraz, zbrane pa je navdušil tudi čarodej Andrej. Dogodek je bil zasnovan z namenom, da se vsi otroci zabavajo in po njihovih besedah so preživeli resnično lep dan. Vsem sodelujočim in prostovoljcem se zahvaljujemo za vso pomoč, obiskovalcem pa za izjemen obisk. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda