Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Literarni natečaj Naravne in druge nesreče
OŠ Šentjanž pri Dravogradu
Literarni natečaj Naravne in druge nesreče
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.05.2023 09:17

Učenci naše šole so tudi v tem šolskem letu s svojimi literarnimi in likovnimi prispevki ter s filmom sodelovali na natečaju Naravne in druge nesreče – Pomoč potrebujemo vsi, ki ga razpisuje Uprava RS za zaščito in reševanje, Izpostava Slovenj Gradec.

Lilijana Ladra

Na natečaj je prispelo 172 likovnih del, 31 literarnih del in 5 filmov. Člani komisij za izbor posameznih del so med prispelimi izdelki izbrali najboljše v posameznih kategorijah in jih nagradili. Med nagrajenci je bilo kar 22 učencev naše šole, ki so se v sredo, 12. aprila, skupaj z ostalimi nagrajenci Koroške regije udeležili zaključne prireditve, ki je bila tokrat v telovadnici OŠ Neznanih talcev Dravograd. Prejeli so priznanje in praktično nagrado. Film naših sedmošolcev z naslovom 'Vedno in povsod', ki je nastal pod mentorstvom učiteljic Renate Sešel in Andreje Krotmajer, pa je bil nagrajen tudi na državnem nivoju. Sodelujoči učenci so bili vabljeni na zaključno prireditev in podelitev nagrad na Igu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda