Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Otvoritev obnovljenega večnamenskega krajevnega doma v Šentjanžu pri Dravogradu
Otvoritev
Otvoritev obnovljenega večnamenskega krajevnega doma v Šentjanžu pri Dravogradu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.09.2023 08:39

6. september 2023, je bil pomemben predvsem za prebivalce Šentjanža pri Dravogradu - potekala je namreč slovesna otvoritev obnovljenih prostorov večnamenskega krajevnega doma, znanega tudi kot Dom borcev.

Občina Dravograd Občina Dravograd
Dogodek je bil plod skupnega projekta pod okriljem LAS Mislinjske in Dravske doline (LAS MDD) pod imenom "NA STIČIŠČU TREH DOLIN."
Zbrane sta nagovorila župan Občine Dravograd Anton Preksavec in predsednica KS Šentjanž pri Dravogradu, Irena Vrhovnik. Oba sta v nadaljevanju prerezala trak, skupaj s predstavnikom Društva borcev za napredek in razvoj Šentjanž, Janezem Rogino. S tem so odprli vrata v prenovljene prostore Doma borcev.
V obnovljeni dvorani je sledil krajši kulturni program, v katerem so sodelovali učenci OŠ Šentjanž pri Dravogradu in gimnazije Slovenj Gradec.
KS Šentjanž je na koncu skupaj z ekipo Yagababe poskrbela tudi za manjšo pogostitev, celotno prireditev pa je povezovala domačinka Anja Vajde.
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda