Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Shod čarovnic spet navdušil
Prireditve
Shod čarovnic spet navdušil
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
01.11.2023 09:32

V ponedeljek, 30. oktobra, je pred in v dvorani Špic D v Dravogradu potekal že tradicionalni Shod čarovnic, ki na Koroškem velja za največjo tovrstno prireditev.

Artur Švarc Nika Hölcl

Kljub muhastemu vremenu so se ponovno zbrali čarovniki in čarovnice od blizu in daleč ter bili nad prikazanim več kot navdušeni. Najbolj obiskana je bila Hiša groze, ki jo je pripravila ekipa Mladinskega centra Dravograd, ki je poskrbela tudi za poslikavo obrazov.

Malo bolj športni čarovniki so se preizkusili na Mini Planici, okrepčali so se lahko s sladkimi dobrotami izpod rok Turističnega društva Dravograd ter čarobnimi vaflji in napoji, ki so jih pripravili KUD Coreoška. Kot vsako leto je tudi tokrat pogled v prihodnost usmerila Šlogarca s sodelavci Kimperk Teatra, za spomine, ki so jih obiskovalci vzeli s sabo domov, pa je poskrbela Fotokišta. Zabave na Shodu ni manjkalo, najprej sta najmlajše s cirkuško predstavo navdušila žonglerja iz skupine Čupakabra, zbrani pa so migali v ritmih Tila Čeha in Petelinov.

Shod čarovnic spet navdušil

Letos so se lahko mladi čarovniki, zombiji in ostala nadnaravna bitja na večerno zabavo pripravili že dopoldne, zanje so s posebnimi frizurami in poslikavami poskrbeli v Frizerskem studiu Haironism. Organizatorji so že staknili glave za prihajajoče prireditve, na Shod čarovnic pa vas ponovno vabijo čez dobrih 360 čarobnih dni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda