Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Na ogled so likovna dela Simone Robin
Razstave
Na ogled so likovna dela Simone Robin
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.02.2024 15:04

V ponedeljek, 5. februarja, je v Infopisarni Dravograd potekalo odprtje razstave likovnih del Simone Robin.

R.P. JZ Dravit

Likovna sekcija Kulturnega društva Dravograd vsako leto že tradicionalno izmed svojih članov izbere enega, ki pripravi samostojno razstavo v počastitev kulturnega praznika. Letos razstavlja Simona Robin, ki je članica Likovne sekcije že vse od leta 2007.

Gre že za deveto samostojno razstavo, v vseh teh letih pa je sodelovala tudi na mnogih skupinskih razstavah. Je dobitnica kar štirih certifikatov in Zlate palete, ki jih podeljuje Likovna zveza Slovenije, trikrat pa se je s svojimi deli uvrstila tudi na državno tematsko razstavo Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, kar je prav tako velik uspeh, predvsem pa tudi dokaz, da ji različni umetniški izzivi ne predstavljajo težav, ampak so ji v veselje. Dogodek je popestrila mlada citrarka Neža Golob. Razstava bo odprta v delovnem času Infopisarne do 28. februarja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda