Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Velikonočni park v Infopisarni v Dravogradu
Razstave
Velikonočni park v Infopisarni v Dravogradu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.03.2024 00:07

V ponedeljek, 25. marca je v razstavnih prostorih Infopisarne v Dravogradu potekalo odprtje razstave pirhov in številnih drugih okraskov domačinke Lotke Nenadič.

Artur Švarc Aleš Mlačnik in Franci Kotnik

Loka vsako leto tradicionalno pripravi novo razstavo ob tem prazniku in tudi ob božičnih praznikih njena dela krasijo prostore v Infopisarni. Tako je tokrat pripravila svojo že 47. samostojno razstavo, na kateri je na ogled preko 600 novih umetelno okrašenih pirhov ter veliko drugih velikonočnih okraskov, ki jih je Lotka izdelala v zadnjem letu. Razstava je zasnovana na poseben način in deluje kot pravi Velikonočni park, po katerem se lahko sprehodimo in občudujemo prelepe okraske. Na odprtju je vse prisotne pozdravil tudi župan Občine Dravograd, Anton Preksavec, ki se je ob tej priložnosti Lotki tudi zahvalil za njen doprinos k bogatemu kulturnemu dogajanju in promociji naše občine. Za glasbeni program sta poskrbela Iva Plimon in Gal Barbič, ki se učita kitare v Glasbeni šoli ravne na Koroškem oddelek Dravograd pri prof. Poloni Blaznik. Razstava bo odprta do 7. aprila v delovnem času Infopisarne. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda