Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Fejmiči: sama sta najboljša
Traberkfest
Fejmiči: sama sta najboljša
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.04.2024 00:02

V dvorani Špic D se je danes zveečer odvijal še zadnji v sklopu dogodkov prvih štirih mesecev leta, združenih pod značko TraberkFest, stand up predstava Gašperja Berganta in Žana Papiča, ki že več kot tri leta ustvarjata enega najbolj priljubljenih podkastov Fejmiči, kjer gostita znane Slovence.

Katja Čevnik JZ Dravit

Kljub izbranim gostom so jima oboževalci vedno pogosteje zatrjevali, da sta najboljša sama. In tako sta se odločila, da bosta to preverila še na terenu. Bergant velja za kralja črnega humorja z neizprosnim pogledom na svet, ki nasmeji še tako kislo limono v publiki. Je odločen in ima mnenje o vsem, četudi zadeve ne pozna. Na drugi strani je Papič, ki je prikupno zmeden in ne ve o ničemer ničesar in se s tem za povrh še hvali. Komplementaren in posrečen dvojec je poskrbel, da so se obiskovalci smejali skoraj brez predaha. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda