Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Občina Dravograd ponovno prejela naziv Prostovoljstvu prijazna občina
Priznanja
Občina Dravograd ponovno prejela naziv Prostovoljstvu prijazna občina
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.05.2024 09:39

V športni dvorani Kočevje je v torek, 21. maja 2024, potekala prireditev ob Slovesnem dnevu prostovoljstva, na kateri je občina Dravograd ponovno prejela naziv Prostovoljstvu prijazna Občina.

Občina Dravograd Občina Dravograd
Prireditev je potekala v okviru 25. Nacionalnega tedna prostovoljstva, občina Dravograd pa si je naziv prislužila na podlagi različnih kriterijev. Letos smo ta naziv še podkrepili, saj so še do danes, 22. maja 2024 odprte prijave na natečaj Naj prostovoljec, prostovoljka in prostovoljska organizacija za leto 2023.
Priznanje je prevzel podžupan Občine Dravograd gospod Robert Plimon in obenem čestital tudi županji Občine Črna na Koroškem mag. Romani Lesjak, ki je prejela naziv za Naj prostovoljko zaposleno v javni upravi 2023. Iskrene čestitke!
 
Iskrena zahvala pa gre tudi vsem društvom in prostovoljcem, ki dnevno vlagate svoj čas in znanje za dobrobit naše občine.
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda