Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
3. dan ljubiteljske kulture na Štrekni
Dogodki
3. dan ljubiteljske kulture na Štrekni
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.05.2024 12:44

V soboto, 18. maja, je na kolesarski poti Štrekna med Dravogradom in Mislinjo potekal že tretji dan ljubiteljske kulture na Štrekni.

Robert Preglau Aleš Mlačnik, JSKD

Gre za projekt, kjer se kulturna društva predstavijo ob kolesarski poti bodisi s koncerti, odprtimi vajami, plesom, branjem, likovnim ustvarjanjem, skratka s čim pestrejšo kulturno izbiro. Ideja je nastala že pred tremi leti s ciljem, da se ljubiteljska kultura predstavi malo drugače ob enem pa s tem privabi tudi nove kolesarje da doživijo to čudovito kolesarsko pot. Odziv društev in kolesarjev iz leta v leto raste. Projektu so se tudi etos pridružila nekatera naša društva. Tako so pri stari železniški postaji v Otiškem Vrhu nastopili člani Moškega pevskega zbora Šempetrski pavri pod vodstvom Irene Glasenčnik, na igrišču v Šentjanžu pa so se ob Štrekni predstavili Pihalni orkester Šentjanž pod vodstvom Mihe Šrimpfa, Moški pevski zbor Štefan Goršek Čaki pod vodstvom Eve Mori in  Vokalna skupina Šentjanž. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda