Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Razstava likovnih del Nataše Zavec
Razstave
Razstava likovnih del Nataše Zavec
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
08.06.2024 12:48

V četrtek, 6. junija, je v razstavnih prostorih Infopisarne Dravograd potekalo odprtje razstave likovnih del Nataše Zavec.

Robert Preglau Franci Kotnik

No, če smo natančnejši, je odprtje pravzaprav potekalo v cerkvi sv. Vida, čeprav je razstava postavljena v Infopisarni. To pa zato, ker je za otvoritveno slovesnost nastopila nenavadna glasbena zasedba in sicer člana skupine Zircus Uroš Bračič in Aleš Gangl ter operna pevka Mateja Potočnik, ki so izvedli avtorske skladbe. Nataša Zavec je že pet let  članica Likovne sekcije Kulturnega društva Dravograd in tako se je v tem obdobju nabralo precej likovnih del s tem pa je napočil tudi čas, da se predstavi na svoji prvi samostojni razstavi. Nataša rada riše rože, seveda pa jo tudi drugi motivi privlačijo predvsem stari grad nad Dravogradom in cerkev sv. Vida. Tako je prvi prostor v razstavnih prostorih namenjen samo rožam in  glede na to, da je staro slovensko ime za junij rožnik, ni lepšega kor ravno samo  rožna soba na razstavi. Razstava bo odprta do 25. junija v delovnem času Infopisarne. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda