Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
#
Gasilci
PGD Dravograd26.01.2024
Škatlica presenečenja za najmlajše
V decembru smo naše najmlajše nagradili za njihovo vestno delo na vajah, sodelovanju na tekmovanjih in dodatnemu izobraževanju, ki jim ga preko leta nudimo v takšni ali drugačni obliki.
Dobrodelnost11.09.2023
Naja in njene zapestnice
V preteklem mesecu na Koroškem verjetno ni bilo človeka, ki ne bi slišal za Najo Kugler, 11-letnico z Raven, ki je gasilskim društvom v regiji pomagala s prodajo zapestnic.
Predstavljamo15.04.2023
Gasilski muzej Matica Vožiča
Zbirateljstvo je resna stvar - fant z Robindvora, član PGD Dravograd, že vrsto let zbira razne reči iz gasilskega sveta. Zdaj je količina vsega mogočega že tako obsežna, da je v domači hiši postavil kar mini muzej. Načrtov pa ima še ogromno in zbirko po predhodnem dogovoru rad pokaže vsakomur, ki ga to zanima.
Dobrodelno30.03.2023
Fratarjeva Katra pri gasilcih
Danes so PGD Dravograd obiskali bratje Fratar s svojo Katrco.
Nova vozila28.03.2023
PGD Dravograd in Šentjanž dobili novi vozili
Konec februarja so prostovoljni gasilci v Dravogradu in Šentjanžu imeli razlog za veselje, saj so postali bogatejši za dve novi pridobitvi.
1 / 1
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda